Equicoach

Osobní rozvoj

Osobní růst

Osobní růst je dlouhodobá cesta plná sebeobjevování, sebeovládání a uvědomění si možností, které naplno nastartují váš potenciál. Nově získané dovednosti i náhled na váš život vás naučí být sebevědomější, stát si za svým a jít za svými sny. Větší kontrola nad náročnými situacemi v osobním i pracovním životě zároveň vede k větší svobodě. Jakmile získáte nadhled a zjistíte, že vy jste tím, kdo je u kormidla všech situací ve vašem životě, dokážete je i změnit.

Každému z nás se v životě stává, že má pocit bezvýchodnosti a neví, jak uniknout z životní nebo profesní situace, která mu přerostla přes hlavu. Nefungující manželství, stresující práce, neustálé výčitky v rodinném kruhu. Občas se raději spokojíme s touto slepou uličkou, i když se v ní necítíme dobře. Krok vpřed totiž znamená vzdálenou neznámou situaci ve chvíli, kdy máme pocit, že všechny východy jsou pro nás už zavřené. Ale není tomu tak. Koučování vás skrze lepší poznání sebe samých a většímu nadhledu nad situacemi povede k silnějšímu já, které bude připravené kroky k lepší budoucnosti udělat.

Vaše okolí změnit nedokážete, ať už jde o problémy v rodině, osobním, nebo partnerském životě, či v práci. Sami si však dokážete zvolit, jakým způsobem v dané společnosti budete žít a komunikovat s ostatními. A když budete růst vy, často spolu s vámi pocítí pozitivní změny i vaše okolí a poroste taky.

Právě seberozvoj a osobní růst jsou hlavními tématy koučinku pomocí koní, protože empatická a intuitivní povaha těchto majestátních zvířat podporuje změny v přístupu k problémům i obyčejným situacím ve vašem životě.

Cesta osobního růstu pomocí koučování s koňmi je pro vás hodná, pokud:

  • věříte, že máte nevyužitý potenciál, který chcete odemknout
  • cítíte vnitřní touhu po osobním růstu, ať už kvůli soukromému životu, tomu pracovnímu, nebo obojímu najednou
  • přijímáte odpovědnost za výsledky, o které usilujete, a jste schopni se do procesu opravdu ponořit
  • víte, že osobní růst není vždy procházka růžovým sadem, ale často na cestě za ním narazíte i na trnité překážky
  • nebojíte se vystoupit z komfortní zóny a posunout se v životě dále

Mohlo by Vás zajímat